15 jun 2023, 15:17

Сенрю 

  Poesía » Formas orientales
298 1 1

селски казан

градусите на ракията

по-високи от рейтинга на политиците 

 

***

 

отворен прозорец

от нощния хлад

трепери пердето

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??