Jun 15, 2023, 3:17 PM

Сенрю 

  Poetry » East forms
297 1 1

селски казан

градусите на ракията

по-високи от рейтинга на политиците 

 

***

 

отворен прозорец

от нощния хлад

трепери пердето

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??