Кога ще чуем в новините
вест най-пленителна от КАТ?:
"Днес, след сблъсък с ТИР,
превозващ трупи,
катастрофира тотално
Корупцията.
Няма ранени, всички убити са;
на магистралата - нито един
корумпиран не е оцелял."
Дали ще чуем нявга в новините
за най-невероятното събитие?
PS: Следва важен апостроф:
"Бленуваш катастрофа, ала
и друго има-
Корупцията е високоетажна
и недостижима.
И движи се по ...
вертикала.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados