Sep 25, 2021, 10:48 PM

Сензационен въпрос 

  Poetry
158 0 1

Кога ще чуем в новините

вест най-пленителна от КАТ?:

"Днес, след сблъсък с ТИР,

                 превозващ трупи,

катастрофира тотално

                          Корупцията.

Няма ранени, всички убити са;

на магистралата - нито един

        корумпиран не е оцелял."

 

Дали ще чуем нявга в новините

за най-невероятното събитие?

 

PS: Следва важен апостроф:

"Бленуваш катастрофа, ала

                      и друго има-

Корупцията е високоетажна

                  и недостижима.

 

И движи се по ...

                          вертикала.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Никога няма да чуеш това - тя е заложена дълбоко в народопсихологията на българина - и не е отвчера, още от отоманско е, българинът така е устроен - хем иска да мине по тънката лайстна, хем иска да прескочи закона, хем някой друг да му е виновен.
Random works
: ??:??