12 sept 2022, 6:54

Септемврийско Миг-че 

  Poesía » De amor
850 3 3

Добро утро, есенен хлад!
Благодаря ти за нахалната лудост!
За топлина предизвикваш ти глад,
прелюдия към божествена близост!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??