Sep 12, 2022, 6:54 AM

Септемврийско Миг-че 

  Poetry » Love
851 3 3

Добро утро, есенен хлад!
Благодаря ти за нахалната лудост!
За топлина предизвикваш ти глад,
прелюдия към божествена близост!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??