30 oct 2007, 8:36

Серенада 

  Poesía » De amor
578 0 17
Пей и танцувай, моя червенокоске,
за теб, Луна,  свиря в среднощен час!
За теб, Зора, поглед изгарящ свеждам
и трубадур пленен съм, с китара нежна!

Пей и танцувай, моя  червенокоске,
червени късове светлина разпръсквай!
По здрач с вечната си съдба танцувай!
Червени коси, огнени, страстно разпускай!

Пей и танцувай, моя червенокоске,
аз няма да те забравя от тази нощ!
И няма да е безсилна твоята усмивка,
в съня ми ще идваш, когато поискаш!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??