На Самодива (Вики)
Сестра на птиците си ти,
твой брат - самият вятър...
И в песента ти днес трепти
посланието свято:
щом всеки носи мъдростта
и вярва в светлината,
ще стане по-добър светът
и райски кът - земята...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados
непозната досега -
стих от феята красива.
От сърце благодаря!