Jul 3, 2008, 9:19 AM

Сестра на птиците си ти... 

  Poetry » Other
918 0 20

 

                               На Самодива (Вики)

 

Сестра на птиците си ти,

твой брат - самият вятър...

И в песента ти днес трепти

посланието свято:

щом всеки носи мъдростта

и вярва в светлината,

ще стане по-добър светът

и райски кът - земята...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??