20 jun 2017, 20:14

"Сестра ти" 

  Poesía » De amor
522 0 0

Нямам тяло на модел, нито пък съм умно момиче, но имам голямо и любящо сърце и зная как се обича!

Но ти не оцени това, за теб не е важна моята обич, колко нощи те чаках до сутринта, а ти ме оставяше сама заради твоите среднощни запои...?

 

Целуваш и бягаш,твоя сестра ме наричаш, първо палиш любовната искра в мен, после от любовта се отричаш...

Един човек си, а имаш толкова много лица, единният в теб ме желае, а за другият съм просто сестра..

 

Трудно се обичат такива неосъзнати мъже като теб, голям мъж си, а всъщност дете...

С теб нито е край, нито начало, един безкраен лабиринт...

Обичам те и те мразя, сърцето си ти дарих!

 

Не знам как ще свърши тази наша игра, но в едно бъди сигурен не съм ти сестра! 

Не съм ти сестра и никога няма да бъда, братските ти чувства, си ги предлагай на друга! 

© Виктория Тодорова Todos los derechos reservados

П.С. Мъже, ценете жените, които ви обичат!!! Не ги наранявайте и не събуждате в тях чувства, които не можете да оправдаете! Ако искате една жена само като приятел, никога не и посягайте по другия начин, защото точно тогава приятелството никога не може да бъде върнато след това! Не целувайте и не хващайте ръце, които после с лекота ще пуснете! Бъдете истински мъже !!!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??