17 dic 2010, 23:35

Сетива 

  Poesía » De amor
645 0 1

Затварям очи,
вдишвам аромат,
докосвам коприна,
усещам полъх.

Затварям очи,
вдишвам твоя аромат,
докосвам нежните устни,
усещам топлия дъх.

Затварям очи,
вдишвам копнежа,
докосвам мечтите,
усещам любовта.

© Ели Николаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??