Когато севернякът издуха
докове все по-силно удрят вълните
Димитровден скоро е минал
и дъждовете звънтят по прозорците
От време българина казал е
какво се прави започнат ли с "р" месеците
Гергъовден не дойде ли
работа не почват зидарите
Традициите ще са си такива, каквито са
докато някой ги спазва
севернякът задуха ли
само гледай животинките, какво правят
© Stew Carrey Todos los derechos reservados