Nov 4, 2023, 9:14 AM

Севернякът 

  Poetry
145 0 0

Когато севернякът издуха

докове все по-силно удрят вълните

Димитровден скоро е минал

и дъждовете звънтят по прозорците

 

От време българина казал е

какво се прави започнат ли с "р" месеците

Гергъовден не дойде ли

работа не почват зидарите

 

Традициите ще са си такива, каквито са

докато някой ги спазва

севернякът задуха ли

само гледай животинките, какво правят

© Stew Carrey All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??