21 feb 2012, 19:12

Сезони 

  Poesía » De amor
471 0 1
Промените започват с януари
във февруари студ и самота
през март кокичета ...
със тях настъпва пролетта.
Април и май - цветя и кичести дървета,
с ухание на девствена любов.
Юни е усмихнатата светлина,
юли - месец на страстта,
август - откраднатият миг на
лятната луна, нощ, фиеста -
празникът на любовта.
Септември със отблясъка на
морска синева, а октомври...
с него идва есента,
сезонът на дъждовната тъга.
Ноември целият във падащи листа.
Декември толкова студен,
една любов във спомен,
целият обледенен.

Ilein

© Лен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??