14 oct 2016, 18:19

Сезони 

  Poesía
272 0 0

 

                 На жителите на красивите 

                  и "тихи" български градове 

                     

Привличат се сезоните в този град. 

Искат радостта от времето да отделят. 

Приличат си сезоните в този град. 

Искат болката с човека да делят... 

 

Безмълвни са утрините в този град. 

Искат в уханна пролет да ни възкресят. 

Безшумни са вечерите в този град. 

Искат в знойно лято влюбените да не спят... 

 

Слънчеви са есените в този град.

Искат с обич хората да си простят. 

Красиви са зимите в този град. 

Искат с топлина приятели да си гостят... 

 

 

© Айдън Софуев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??