На жителите на красивите
и "тихи" български градове
Привличат се сезоните в този град.
Искат радостта от времето да отделят.
Приличат си сезоните в този град.
Искат болката с човека да делят...
Безмълвни са утрините в този град.
Искат в уханна пролет да ни възкресят.
Безшумни са вечерите в този град.
Искат в знойно лято влюбените да не спят...
Слънчеви са есените в този град.
Искат с обич хората да си простят.
Красиви са зимите в този град.
Искат с топлина приятели да си гостят...
© Айдън Софуев All rights reserved.