14 feb 2006, 22:28

Сезони на любовта 

  Poesía
1367 0 6

Сезони на любовта

Пролет.
Радост и мечти,
лъчи прокрадват се едва,
а сред мечтите аз и ти-
безкрайно честни в любовта.


Лято.
Песни изящно извити
край цветя с изпъстрени забрадки,
а сред цветята аз и ти-
покрити със целувки сладки.


Есен.
Вятър разлюлява листата,
луната проблясва в нощта,
аз и ти,легнали на земята,
звездите рисуват красиви сърца.


Зима.
Земята сгушена под снежна покривка,
виелица бушува без власт,
а аз и ти- гушнати под завивка
се отдаваме жадно на пареща страст.

(8.12.2004г.)

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??