Има щастие тъжно - тъжно като стара любов.
То е изцяло във спомена - споменът сложен в обков...
Има щастие тихо - тихо то свети в нощта,
сякаш любима светулка, плахо над пепелта...
Има щастие радостно - носи ти дъх на звезди.
В него забравяш за прежното и си пак девствен и див...
Има щастие бурно - по-бурно от ураган.
Грабва те в своя стихия и си щастлив, че си сам...!
© Младен Мисана Todos los derechos reservados