29 oct 2010, 9:34

Шах-мат 

  Poesía » Otra
741 0 25

 

                                  Шах-мат

 

                                  Съдбата с два хода

                                  матира сърцето...

                                  От утре пак сме начисто.

                                  Пак сме в играта...

                                  По правилата,

                                  пионката сто пъти

                                  на царица става,

                                  в една разчертана

                                  черно бяла-държава...

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??