29.10.2010 г., 9:34 ч.

Шах-мат 

  Поезия » Друга
739 0 25

 

                                  Шах-мат

 

                                  Съдбата с два хода

                                  матира сърцето...

                                  От утре пак сме начисто.

                                  Пак сме в играта...

                                  По правилата,

                                  пионката сто пъти

                                  на царица става,

                                  в една разчертана

                                  черно бяла-държава...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??