10 ene 2010, 15:20

Шарада 

  Poesía » De amor
611 0 1

Доброта има в твоя поглед,

Енигма  обаче  са тези очи.

Ясни, красиви и толкова сиви,

Но някак тревожни, макар магнетични.

Не винаги силни, често различни

И слънчеви, и лунно безлични.

Коварно усмихнати, силно обичани.

Окриляват ме, но и жестоко измъчват ме -

Винаги ще ги търся, но те мен ще търсят ли...

© Счетоводител Храбър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??