15 mar 2017, 15:43

Шарен свят 

  Poesía » Otra
439 5 3

Хората около мен, 

са различни всеки ден :

и толкоз весели... и мрачни.. 

... и в себе си - вторачени... 

 

И усмихнати, щастливи, 

и защо ли, други заядливи - 

единствено в себе си вглъбени, 

мръщят се, на всякакви промени?! 

 

Някои са все сърдити, 

а безкрайно други - духовити, 

зареждат околните с ентусиазъм 

и с имунитет, срещу сарказъм. 

 

Хора раздаващи усмивки безчет, 

сякаш всичко при тях - е наред. 

Хора работливи... мързеливи..., 

а на някои пък, всички са им криви... 

 

... И любопитни... и интриганти.... 

... и лицемери.... и шармантни.... 

Живее всеки, както живота разбира 

и място под слънцето, по свой начин -  намира! 

© Pepi Petrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??