31 may 2008, 22:23

Шарени измислици 

  Poesía » Otra
425 0 3
Жълто листо
бяло мънисто
Бягам през сто
слънце златисто

Стене вятър
в мен отсякъл
Пие светъл
сън повлякъл

Бяло дете
с мраморна гръд
Сиво врабче
бедните спят

Ленен изгрев
в небето картоф
полуобелен
пада ден нов

Нащърбен облак
скрива звезда
Прегърбени старци
свиват гнезда

Сълза от елен
попаднал в плен
Празно дуло - стрелецът е скрит
Светло було - творецът открит

© Серафим Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??