4 ene 2007, 21:55

Шари 

  Poesía
755 0 3

Котето ми Шари
ще яде шамари,
ако продължава да яде
повече отколкото едно дете!                                                                                                                                                              

© Моя Милост Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??