Шедьовърът...
на Жените...
И всяка самотна Жена във леглото
е като зазидан в мрачно подземие
Шедьовър,
от велик майстор на четката,
или длетото!...
Прекрасно съвършенство на Творението,
пред което да се благоговее
трябва...
... но-о... Красотата
обезсмисля своето създаване,
ако никого
и никога
не радва!...
Коста Качев
© Коста Качев Todos los derechos reservados