20 нояб. 2014 г., 08:16

Шедьовърът... 

  Поэзия » Другая
388 0 4

 

Шедьовърът...

                                                 на Жените...

 

И всяка самотна Жена във леглото

е като зазидан в мрачно подземие

Шедьовър,

от велик майстор на четката,

или длетото!...

 

Прекрасно  съвършенство на Творението,

пред което да се благоговее

трябва...

 

... но-о... Красотата

обезсмисля своето създаване,

                      ако никого

                           и никога

                                 не радва!...

 

       Коста Качев

© Коста Качев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??