30 dic 2007, 10:06

Шепа щастие 

  Poesía » Otra
1270 0 4
Ако можех да докосна
само с пръсти щастието...
Не искам да те сграбча,
само да заграбя малка шепа от теб.
Да почувствам за миг
тръпката да се усмихнеш истински.
Да се напълнят очите със сълзи,
но не от тъга!
Много ли струва
да искам нещо толкова малко?!
Всеки ден търсейки те,
но изплъзвайки те, когато те намеря.
Ела, обгърни ме,
за да почувствам, че живея.
Ела, подари ми
усмивка, две.
Плача за теб,
защото не си до мен.
И през сълзи на очи,
аз викам с глас: "Остани за минута..."

© Кати Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??