9 nov 2012, 22:58

Шепот 

  Poesía
409 0 1

Шепот

 

Долавяш ли шепота на нощта?

А шепота на тишината долавяш ли?

Шепот на нежно безвремие,

нощен стих и сливане.

Опияняващ шепот.

Сълза, топлина,

жарава и обич.

В шепота на нощта.

В шепота на тишината.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??