Шепот
Долавяш ли шепота на нощта?
А шепота на тишината долавяш ли?
Шепот на нежно безвремие,
нощен стих и сливане.
Опияняващ шепот.
Сълза, топлина,
жарава и обич.
В шепота на нощта.
В шепота на тишината.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени