8 dic 2023, 9:30

Шепот 

  Poesía
123 1 3

Кой ми шепне в приказен час?

Казва: време е! Ела при нас!

Кой ми е изравнил светла пътека?

Да ми е лек път! Нека!

Кой ми е светнал пътеводна звезда

и казва: водя те! Ела!

Боже! Как се изкушавам!

Но, имам дългове! Оставам!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??