15 sept 2020, 19:29

Шепот от кехлибар 

  Poesía » Otra
628 5 5

момичето опитомило слънцето

всяка сутрин го събужда

светлината пие капучино от очите ѝ

протяга се след сънена прозявка

и бледосините клепачи на небето се открехват плавно 

погалени от миглите на Златната

 

дъхът от устните ѝ по лъчите

пътува, препуска през ефира

за да събуди нейното момче

с целувка

очите му стават черно кафе

готови да я вдишат

чак до кръвните телца на измечтаното

което жаждата не знае как да пресуши

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??