Шест милиарда души
(Един човек)
Шест милиарда души има по света,
а какво ти трябва, за да си щастлив?
Един човек от любовта доведен,
един човек, донесъл слънцето в ръка.
Един човек, с ръка по-топла и от огън,
един човек, в мъка и в радост да е с теб,
един човек, който да те кара да се радваш,
един човек, който да те кара да тъжиш.
И тоз човек, един от тез милиарди,
да бъде с теб до края на света,
да те научи да обичаш, да те научи
той на доброта..
Един човек, за теб да е вселената,
един човек, за теб да е света,
един човек, душата и сърцето,
един човек, това е любовта.
© Иван Русланов Todos los derechos reservados