На таз дата великият Захари
събуди и млади, и стари.
О, прекрасно Съединение,
ти бе нашето спасение.
И ти ни носиш знание
как да се постъпва в изпитание.
Че Съединението прави силата
на родината ни - милата.
© Георги Todos los derechos reservados