6.09.2017 г., 9:44 ч.

Шести септември 

  Поезия » Гражданска
329 0 1

На таз дата великият Захари

събуди и млади, и стари.

О, прекрасно Съединение,

ти бе нашето спасение.

И ти ни носиш знание

как да се постъпва в изпитание.

Че Съединението прави силата

на родината ни - милата.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??