6 сент. 2017 г., 09:44

Шести септември 

  Поэзия » Гражданская
335 0 1

На таз дата великият Захари

събуди и млади, и стари.

О, прекрасно Съединение,

ти бе нашето спасение.

И ти ни носиш знание

как да се постъпва в изпитание.

Че Съединението прави силата

на родината ни - милата.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??