Ши Ти Го бе силен като змей.
Всички се страхуваха от него.
Ала животът е Панта (не) рей
дори да си със президентско его.
Ши Ти Го не искаше лъжи.
Баща му беше Тур Ниси Госама.
Приличаше на татко си почти.
На сто процента, нищо просто няма.
Ши Ти Го гореше за мига.
Не искаше на никой да прилича.
Той знаеше, че плитката вода
като сълза по тялото се стича.
Ши Ти Го си търсеше държава,
в която да се чувства силен мъж,
в която и една заплюта жаба
във принц да се превърне изведнъж.
Ши Ти Го в България пристигна.
Баща му бе известен вече там.
“Ши Ти Го” - той името си викна,
а ехото отвърна само - “Знааам”.
Прекръсти се във Съм Си Го тогаз
и заживя тъй както подобава.
По всичко си приличаше на нас.
Баща му беше нашата държава.
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados
Прекръсти се във Съм Си Го тогаз
и заживя тъй както подобава.
По всичко си приличаше на нас.
Баща му беше нашата държава.