По случай 7 юли - Европейски ден на шоколада
Има дни като днешния,
започват с краката нагоре.
Лежа и търся решение
какво би могло да помогне?
За теста по химия имам
знания малко съмнителни…
От математика почти не разбирам.
В главата ми сто въпросителни!
На такъв стрес съм подложена!
Трябва ми спешно лекарство.
Мисля, с терапия бонбонена
аз ще се чувствам прекрасно!
Ще се усмихна. Ще съм аз отново
с парченце млечен шоколад.
Повярвайте, не искам много…
По квадратче на закуска и обяд.
Киндер, Милка, Своге и Линдт!
С ядки, черен, със стафиди!
Всеки с вкус неустоим
извор е на ендорфини.
Справих се с теста по химия.
Задачите решавам от раз!
За терапия рецептата бива я!
С усмивка влизам във час!
© Даниела Виткова Todos los derechos reservados
обожавам тази сладост!