7 июл. 2021 г., 21:44

Шоколадова терапия 

  Поэзия » Другая
241 0 2

По случай 7 юли - Европейски ден на шоколада

 

Има дни като днешния,

започват с краката нагоре.

Лежа и търся решение

какво би могло да помогне?

 

За теста по химия имам

знания малко съмнителни…

От математика  почти не разбирам.

В главата ми сто въпросителни!

 

На такъв стрес съм подложена!

Трябва ми спешно лекарство.

Мисля, с терапия бонбонена

аз ще се чувствам прекрасно!

                

Ще се усмихна. Ще съм аз отново

с парченце млечен шоколад.

Повярвайте, не искам много…

По квадратче на закуска и обяд.

 

Киндер, Милка, Своге и Линдт!

С ядки, черен, със стафиди!

Всеки с вкус неустоим

извор е на ендорфини.

 

Справих се с теста по химия.

Задачите решавам от раз!

За терапия рецептата бива я!

С усмивка влизам във час!

© Даниела Виткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??