Шоколадова тортичка, идва нощта.
Потрепва със миглички блажено деня.
Звездите са лешници в сладкия мрак.
Ние сме грешници за кой ли път пак...
Сметанови мисли в шоколадов разкош...
Уискито „чисто“... Погледът „лош“...
Аромат на кокос във ванилов копнеж...
Излишен въпрос и целувка в летеж...
Шоколадова тортичка, свършва нощта.
През кафейната портичка влиза деня.
© Валентина Лозова Todos los derechos reservados