30 jul 2005, 22:25

Шосетата 

  Poesía
713 0 4

Шосетата, подобно на изплезени езици
във жаждата за среща се топят...
Подобно заклияния на жрици
дърветата край пътят ни шептят.

Там дето се разделят сетивата
се вие слънчогледовия свод
под който в тишината непозната
съм смисъл на шахматния си ход

от който мат са всичките въпроси
разделящи ни, в търсене на брод...

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??