28 abr 2020, 11:11

Щастие 

  Poesía » De amor
450 0 0

Любовта ти - маратон и взрив,

лумнал след библейско чакане.

Ябълка на Ева във утробата.

Отпреди змията и прокобата.

 

И осъмнах с дара на познанието.

Още преди да съм те познала.

Имах на покварата трендафила,

скрила се зад името ти. Цяла.

 

И намерих те в четирилистно бродене -

двойствено условен пентаграм,

цар, освободил седемгодишника,

с толкова очакване събран.

© Нели Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??