5 mar 2023, 20:26

Щастието 

  Poesía » Filosófica
221 0 0

Мисля - от щастие се нуждае всеки,

то е част от неговото достойнство!

Огромни успехи постигна дотук човека,

а трудно осигурява своето спокойствие!

 

Нерви, злоба, завист, омраза -

ежедневно се срещаме с тях!

Исус изхода от туй ни показа -

прости и ще забрави твоя грях!

 

Да, насила хубост не става,

не руши, не бъди нихилист!

Бог лек път не ни обещава,

но прости и пред Него си чист!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??