13 oct 2009, 21:47

Щастието е в нашите ръце 

  Poesía » De amor
486 0 0

Трева пожълтяла, но красива.
Гора смълчана, но щастлива.
Път криволичещ, но желан.
Земята излъчва надежда за нас,
ако повярваме в тревите и горите,
ако позволим на природата да се усмихва,
да пулсира със зеленото си сърце,
цялото щастие е в нашите ръце.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??