19 ene 2007, 17:20

Щастлив бъди 

  Poesía
825 0 4

За теб съм сигурна -
обичаш ме без маска.
Радваш се на детското във мене,
което сутрин рошаво е и се смее.
Иэтърканите мои дрешки са невероятно секси,
щом върху лицето ми сърдечността струи.
Обожаваш да съм непокорна,
да съм луда, шеметна и дръзка.
Желаеш ме по всяко време
и себе си откриваш в мене.
Съдбата, че за тебе съм, крещи,
бъди щастлив и с мен бъди.

© Емили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??