Ти ме омагьоса,
ти ме заплени,
на теб отдавам аз сърцето си
и все пак те моля: Забрави!
Ти разби нещастния ми свят,
ти проникна в него със замах,
но аз прощавам ти това
и те моля: Забрави завинаги – сега!
Аз те обичам,
аз ти се вричам
за теб отворено да е сърцето ми
и все пак те заричам: с нея ти щастлив бъди!
© Марина Стоянова Todos los derechos reservados