Nov 20, 2006, 8:58 AM

Щастлив бъди 

  Poetry
736 0 0

Ти ме омагьоса,

ти ме заплени,

на теб отдавам аз сърцето си

и все пак те моля: Забрави!


Ти разби нещастния ми свят,

ти проникна в него със замах,

но аз прощавам ти това

и те моля: Забрави завинаги – сега!


Аз те обичам,

аз ти се вричам

за теб отворено да е сърцето ми

и все пак те заричам: с нея ти щастлив бъди!

© Марина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??