17 may 2017, 6:11

Щастлив кошмар... 

  Poesía » Otra
255 0 5

Един Кошмар се влюби,

а уж така устойчив...

В корема му... Пеперуди!

Сега чувства се жив...

Несъмнено този кошмар

беше страшен понякога...

На неприятните шеги – Цар!

А сега – само понякога...

Щастлив е този Кошмар,

забрави свойте кошмари!

Превърна се той в комар.

Сля се с другите комари...

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??