Щастлива съм, защото днес те има,
осмисляш дните ми, любов.
На тебе посвещавам всяка своя рима,
заради теб живея истински живот.
Щастлива съм - съдба си моя
сърцето ми вълнува се, тупти.
Душата ми като девойка босонога
безгрижно с вятъра лети.
Щастлива съм - не искам нищо друго,
обичана съм и обичам.
Това е мойто малко чудо,
на ден по глътка обич да отпивам.
© Жанет Велкова Todos los derechos reservados