Mar 9, 2011, 11:36 AM

Щастлива 

  Poetry » Other
955 0 3

Щастлива съм, защото днес те има,

осмисляш дните ми, любов.

На тебе посвещавам всяка своя рима,

заради теб живея истински живот.


 

Щастлива съм - съдба си моя

сърцето ми вълнува се, тупти.

Душата ми като девойка босонога

безгрижно с вятъра лети.


 

Щастлива съм - не искам нищо друго,

обичана съм и обичам.

Това е мойто малко чудо,

на ден по глътка обич да отпивам.

 

 

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??