Има ли
болка щастлива?
Когато нежно
ме убива той...
Когато сърцето
ми целува, после разбива...
Когато знам,
че мен обича,
но няма да е мой...
Ала вече
болката обикнах...
Щом я няма,
желая я пак!
С раните
отдавна свикнах!
Да ме боли искам,
само как!?
© Андреа Емилова Todos los derechos reservados